Mobilblogging

Heisann du, igår 06 på morgenen stod jeg på kjevik og ventet på 5 på halv flyet til Oslo, jeg måtte nemlig en liten du tur til Aker sykehus for hjelp til armen min som jeg har vært lam i, i over tre måneder nå!! -_- å, det har vært tre jævlige måneder! Med sinnsyk, ubeskrivelig smerte! men er *bedre* nå å har følelse osv, sykdommen heter Crps elns. Og er sånn som varer i mange år om gangen å blir aldri frisk, men det kan gå noen år der jeg ikke har vondt ogsånt. Var på Rikshospitalet for tre uker siden men kunne nesten ikke få hjelp der heller etter å venteti tre måneder på å komme dit. Har jo ligget på sykehuset her i Kristiansand i flere uker men måtte bare være der til jeg kom til Oslo i og med at de ikke kunne noe om dette.. Men nok om det, da jeg kom til Oslo ventet en utrolig lang dag, og avsluttet at jeg var mega sliten! Fuysøren aldri vært så sliten mange timer å reise og komme frem, gå rundt, venting på Sykehus osv. Forferdelig mildt sagt. Nå er jeg hjemme for å sove og slappe av siden vi kom så sent hjem i natt og ble lite søvn. Selv om jeg sov over alt i alle anledninger i Oslo, sykehus gangen, flytoget, Gardermoen, bilen osv.. Men det ble jo HELDIGVIS litt tid til shopping også så innkjøpet kommer under her,. Det ble først ikke mye, men fikk en overaskelse da jeg sjekket saldoen på kortet så da ble det enda mer ! Men to gensere/topper, en tights, og en leppestift. Ikke deilig å shoppe når du helst vil sove eller hjem så slik ble det.

Men senere idag, drar jeg på kino med jentene, unntatt linn som ikke hadde lyst.. Men vi drar på Titanic 3D! Gleder meg utrolig og så koselig det blir! Så nå slapper jeg av litt før jeg gjør meg klar, vi tar en tidlig buss får å dra på maccen også, Heh, sunne vi er !

Jeppjepp, ha det bra!


Postet av:
Den grå genseren har åpen rygg, toppen har glidelås, fikk ikke redigert skrift under bildene :-) -mobil kvalitet på bildene👎
13.04.2012, 13:45
Postet av: kine
håper det går bra med aremen din nå daaa :)
13.04.2012, 19:01
Postet av: Simona - Kommenterer alltid tilbake
Fint design
14.04.2012, 23:40
URL: http://simmeblogg.com/

Din kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Designet er laget av HANNE bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

design

Hanne


hits