Våren nærmer seg !

Heii : )

Nå er jeg i Kvinesdal ♥ jeg kjeder meg noe sykt ! ingen ting og finne på ... Og jeg kjenner jo ikke så mange her så jeg har ingen å gå sammen med heller ... Så jeg sitter her og spiller cash king på facebook xp :-))

 

VÅREN ER PÅ VEEEI !

Å jeg kjenner jeg får sikkelig vårfølese når sola skinner og snøen begynner og forsvinne ! Nesten vært frimenutt på skolen har jeg kunnet bare gå ut uten jakke og i tynne tøysko ♥Skikkelig deilig :-)) Jeg gleder meg skikkelig til alt snøen har forsvunnet og det blir sommer ! Jeg gleder meg og til sommer ferien! 2 månder , yeeeyyy ! Da blir det to og en halv uke til Spania på meg ! Og etter sommerferien begynner meg og Stine på ungdom skolen , Gleder meg men gruer meg samtidig ...

 Savner dere ♥Sommer ♥ 

-Linn♣


Heisann Hoppsann !

Hei ?

Nå sitter jeg hos Ingvild , jeg skal natte her :- ) Det er veldig lenge siden  vi har blogga nå men Stine skulle egentlig blogge , men så har hun ikke gjort det ennå så da blogger liksågodt jeg ;-)

Vell nå sitter jeg og venter på at Ingvild skal bli ferdig med og spise , senere idag skal vi på Yngres :- )) Kommer til og bli kjempe gøy ^^ etter det skal vi til Lene Marie ? så blir vi nok der en god stund :-) Så går meg og Ingvild hjem til henne og lalla sengen :- ) Neida :P vi sovner nok ikke med det første :- ))

Men nå skal vi stelle oss , så hadet :- ) ♥Ingvild♥

 

-Linn♥


Natter hos Anne :-) <3

Heei ♥

Nå sitter jeg hos Anne søta ♥ , Jeg skal nemlig sove hos henne i natt ! : )) Kommer til og bli koos : )                                    Kl 8 kommer Maren , Stine og noen andre : )) Jeg og Anne har en avtale om at vi ihvertfall skal spille sims i et time etter alle har gått , og vi aner jo ikke når de skal gå x ) Haha , håper vi ikke ssovner for begge er nokså trøtte ...

Men ellers ikke så mye og blogge om ... Sryy for lite blogging i det siste , vi skal prøve og skjerpe oss ! :-D

Hadeet ♥-Linn♥


hits