OSLO

Da reiser jeg og Tina snart inn til Oslo for å besøke onkel! Blir koselig å se han,lenge siden jeg møtte han nå. Imorgen blir det til at vi går til 1000 fryd! Gleder meg kjempe masse,aldri vært der før. Vært lite blogging i det siste siden jeg har vært syk. Hatt så himla bvondt i magen! Huff,hater det. Men heldigvis frisk nå ellers hadde det ikke blitt noe Oslo tur på meg. Ellers har denne dagen vært akkurat som en vanelig kjip fredag.Man sitter på skolen å bare venter til det blir helg å man kan komme hjem. Å nå er det jo langhelg og!

Nå må jeg nesten pakke siste resten. Vi snakkes!


Elsker deg!

Q: Hva skal du i helga?

-Linn


Forandring fryder!

Heihei, igår stod jeg opp TIDLIG, får å dra til frisøren.. Satt der i flere timer, å resultatet ble mitt naturlige jeg! Mørkt hår(Y)
Senere stelte meg og Linn oss, endte egentlig opp med at jeg nesten var ferdigstelt så sminket Linn osv. Kl 19 dro vi til smååsane, for å dra på ''jentekos'' som var en overraskelses bursdag til Trine! <3
Trine skjønte ikke at det var en overraskelses bursdg hun trodde vi alle liksom bare hadde gjemt oss eller kommet før vi å. Så litt bomtur der.
Men ellers var det en koselig kveld.

Idag skal familien spise middag hos broren min, å sikkert finne på noe med Linn senere.

Hade, gutter og jenter!


q; hva syntes dere, blondine/naturlig?
hatt eller fått overraskelses bursdag før?


Hot or not?

Slenger liksågodt inn en 'hot or not' jeg!


Hot or not?

-Linn


Hjelp skolen min!

Heihei, ja, det har seg slik at skolen min er meldt på til den store skole dugnaden, vi er med i konkurransen om å vinne 10.000 kroner til oppussing, får så være med i trekkningen om 100.000 kroner!! Dette trenger virkelig skolen min som er nedslitt og gammel, doene blir skjeldent brukt og korridorene er ekle og gamle! Så alt du trenger å gjøre er, sende sms: SKOLE 305 til 05050 ! Takk til alle dere som gjør det, dere er noen knupp! ??????
Ellers idag har jeg vært hjemme fra skolen pga. Uvell og armen min, så i morgen drar jeg på sykehuset for å prøve en ny behandling i og med at jeg har fått tilbakefall på sykdommen...
Egentlig ikke så mye mer å blogge om en at jeg bare slenger i senga og swithcer på tvn og spiller sims. Så vi blogges, love u guys! ??????

-sjallabais!
ps: stem da!! ? vi ligger ikke på 90. Plass lenger, tror vi er på 25.elns. ????


Skogstur!

Heihei!

For noen dager siden,eller Torsdag var det vell så var meg å Vanja på skogstur! Vi gikk i sånn ca 2 timer,så gikk vi til en gapahaug som ungdomskolen vår eier. Veldig spræke må jeg sii! Men det ble litt kjoss med å få til å tenne på bålet siden det selvfølgelig regnet. Men vi fikk fyr ettervært!

V
-Linn

 


Mobilblogging

Heisann du, igår 06 på morgenen stod jeg på kjevik og ventet på 5 på halv flyet til Oslo, jeg måtte nemlig en liten du tur til Aker sykehus for hjelp til armen min som jeg har vært lam i, i over tre måneder nå!! -_- å, det har vært tre jævlige måneder! Med sinnsyk, ubeskrivelig smerte! men er *bedre* nå å har følelse osv, sykdommen heter Crps elns. Og er sånn som varer i mange år om gangen å blir aldri frisk, men det kan gå noen år der jeg ikke har vondt ogsånt. Var på Rikshospitalet for tre uker siden men kunne nesten ikke få hjelp der heller etter å venteti tre måneder på å komme dit. Har jo ligget på sykehuset her i Kristiansand i flere uker men måtte bare være der til jeg kom til Oslo i og med at de ikke kunne noe om dette.. Men nok om det, da jeg kom til Oslo ventet en utrolig lang dag, og avsluttet at jeg var mega sliten! Fuysøren aldri vært så sliten mange timer å reise og komme frem, gå rundt, venting på Sykehus osv. Forferdelig mildt sagt. Nå er jeg hjemme for å sove og slappe av siden vi kom så sent hjem i natt og ble lite søvn. Selv om jeg sov over alt i alle anledninger i Oslo, sykehus gangen, flytoget, Gardermoen, bilen osv.. Men det ble jo HELDIGVIS litt tid til shopping også så innkjøpet kommer under her,. Det ble først ikke mye, men fikk en overaskelse da jeg sjekket saldoen på kortet så da ble det enda mer ! Men to gensere/topper, en tights, og en leppestift. Ikke deilig å shoppe når du helst vil sove eller hjem så slik ble det.

Men senere idag, drar jeg på kino med jentene, unntatt linn som ikke hadde lyst.. Men vi drar på Titanic 3D! Gleder meg utrolig og så koselig det blir! Så nå slapper jeg av litt før jeg gjør meg klar, vi tar en tidlig buss får å dra på maccen også, Heh, sunne vi er !

Jeppjepp, ha det bra!


American pie

Hallo!

Igår etter jeg kom hjem far Kvinesdal var det nesten rett på kino sammen med Stine. Kjempe godt å treffe henne igjen! Vi så american pie,gøy nok film.Så endte det opp med at vi kom hjem i 12 tiden,derfor jeg ikke blogget igår.

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe særlig. Ryddet rommet å vært med Vanja å gå tur i skogen med hunden hennes. Deilig å komme seg ut å gå litt! Vi gikk nok ca i en å en halv time. Å fysøren å blaut det var i skogen! Gjørme å vanndammer over alt! Begynte med at jeg hadde hvite sko,å endte med at jeg hadde brune sko..Hahaha.

Alt for lite å blogge om,har liksom ikke gjort så mye heller..slappa.-Linn

Q: Hva har du gjort fortiden?Hjelp oss!

Heisann, 


Vi er på jakt etter design til bloggen vår. Det skal helst være header og søtt eller stilig motiv.
let på de som er GRATIS, vi bruker nok et som er gratis med det første. Så da kan dere sette igang og lete etter det og bare lim inn en link elns. som kommentar, så kanskje vi bruker akkurat DITT!   takk takk ! 
Og jeg skulle blogget i går men, var ikke hjemme og tilgjengelig på nett så da ble det idag, siden jeg tenkte å sette inn design også idag, men det er så mange å vanskelig og finne bare et så da trenger vi jo deres hjelp. Håper på mest mulig valg i morgen og finner kanskje ett da.  =)

senere idag, vet jeg ikke helt hva jeg går til, enn så lenge det ikke er noen hjemme nesten. De fleste er på hytter, ferie, syden osv. mens jeg bare har sittet hjemme i hele ferien, årrgh, ! Hva og finne på?! 
anyway så var planen egentlig å reise til Åseral idag, men vet ikke hva som hente med det. Sitter nå forsatt hjemme.. Og tror jeg kommer til å gjøre det idag. 
Har lyst å shoppe,, men alt er vell stengt? å jeg må vente til tirsdag! 


Men nå må jeg få øynene bort fra pcn litt og være mer sosial, så ha det bra!  Web-kvalitet på topp...!Q: vet du om noen fine design? Hva skal du idag? ♥
 


Kvinesdal

Heihei!

Nå sitter jeg i Kvinesdal. Kjempe koselig å møte onkel,tante å Stig Andre igjen. Lenge siden jeg sist traff dem. Kom jo igår da,men hadde ikke tid til å blogge siden vi kom i 4 tiden å da var det bursdag til Stig Andre som varte utover kvelden.  Han har egentlig bursdag idag,men skulle jobbe så vi feirte det igår. Gratulerer så mye med dagen verdens beste fetter!  

Idag har vi bare kost oss,spilt masse Wii,haha kjempe morsomt! Et eller anna mario spill,litt lignens mario på gameboy før i tiden. Ellers har vi ikke gjort så mye,ingenting er jo åpent heller. Det er jo langfredag.+ jeg tror jeg har lagt på meg 5 kilo. Alltid når vi er her på besøk spiser vi dødsmye! Jeg tuller ikke,føler vi spiser hele tiden. Alltid noe som blir stående på bordet, så plutselig kommer tante med is elns. Haha,de er så skjønne :)

-Ikke noe særlig mye å blogge om siden har jo ikke skjedd kjempe mye. Men men,imorgen skal jeg gjøre mere.-Noen kjeder seg litt i bilen på vei til Kvinesdal...

Q:Gjort idag?

-Linn


Julie på besøk

Hallo!, fant ingen overskrift til dette innlegget men det blir heller ikke så langt.
Igår kom julie til meg sånn i 7 tiden? Så var vi bare ute litt på el-sykkelen og sånt, så dro vi inn på garasjen og bare satt og tullet og så litt på sånn ylvis klipp. haha, morsome de der! ``ser deg`` (ring på spring del 2).
Men ja, etterpå så vi paradise å bestilte mat fra gatekjøkkenet. Nammii! Etter paradise så vi på Mean Girls og jeg  var såååå flink at jeg sovnet på slutten.. heh! fant ut av at julie hadde litt mange ``gøye`` bilder av meg og henne når jeg sov. Men uansett så dro julie sånn i halv 1 tiden,.

Jeg begynte og spille sims, etter julie dro,  har sånn perioder der jeg bare må spille hele tiden og gjør nesten ikke annet. Satt oppe til kl 3 elns. men i dag reiste jo linn til kvinesdal... Og kommer ikke hjem for SØNDAG!!! årrh, kjipt , skjer liksom ingen ting eller ingen å gå sånn sammen med. 

Nå senere idag kommer onkler og tanter å spiser gryterett her hos oss.. så vet jeg ikke annet som skjer enn at mamma skal fylle påskeegget igjen., nemlig andre gangen denne uken.. men jaja. 
Nå skal jeg spille sims igjen, så Ha det bra, tror linn er neste som blogger. 


et bilde i fartaaa! ♥

 

q; Hva gjorde dere igår, eller hva skal dere idag? ' ')
 


Påskeegg!

Hallo.

Nå sitter jeg stuck i stolen med påskeegget mitt,naam. Fikk nemmelig påskeegget idag! Vet egentlig ikke når vi skal få det om det er idag eller det er en annen dag. Men fikk det hvertfall idag siden jeg skal til Kvinesdal på torsdag å være der til søndag. Gleder meg kjempe mye,møte onkel å tante å andre folk.

Men jeg fikk ikke blogget igår fordi jeg var på senteret med mamma å tina  hele dagen,å når jeg kom hjem var ikke formen helt på topp. Men helt frisk nå!  Kjøpte et par ting.Innkjøpet kommer kanskje senere. Hhahaha,mamma kjøpte for nesten 6000 tusen til sammen.PÅSKEEGG!

-Linn

Q; Har du fått påskeegg?Paradise Hotel! ;D

Hellu, jepp, noen vil kanskje si vi er dumme/teite eller for små til å se på det, men det er vell vårt valg? 
Hvertfall idag våknet jeg sånn halv 12 å hoppet i dusjen. Etterpå hentet jeg en liten søtnos som jeg passet idag, på 3 mnd. Var på¨senteret med mamma og  litt sånn forskjellig. Senere labbet jeg på trilletur opp til Linn. Og satt der i flere timer.  Deretter leverte jeg søtnosen igjen, og slappet max av og spiste mat for så kom Linn ned for å se paradise.

Nå er dagens episode av paradise over, knall episode !! 

Nå vil linn på skogs tur, så ikke sikkert vi ser henne igjen., er det ikke elgesesong elns? 


-Stine Elise & Linn 
Q: Noen som ser på Paradise Hotel? =) 

 

 


Daffe

 

Hallo!

Idag har jeg gjort det nok de fleste pleier å gjøre på en søndag. Sminkefri,daffetøy og bare slappet av! Deilig med noen sånne dager inniblandt,men kjenner jeg angrer litt på at jeg ikke fant på noe ute i finværet. De siste dagene har vi hatt over 20 grader her i Vennesla. Deilig! Men nå begynner gradene å synke litt nedover,noe jeg ikke vil det skal.Men forsatt sol nesten vær dag!  Har sommerfølelse allerede jeg! :)Forresten 1.april idag! Gått på mange aprilsnarrer jeg. Har du?

Hva pleier du å gjøre på en søndag?

-Ha en fin dag videre!hits