Kamerautstyr & Nyttårsaften!

Halla, det er jo søren meg nyttårsaften idag! ;oo 
hahah, tenkte ikke på det før i går kveld! Men jeg har hvertfall handlet litt fyrverkeri, men det ble ikke så mye. bortkasta penger egentlig!! Gøy der og da, men så er slutt. Jeg skal være hjemme ikveld å vi får besøk av 2 familier til, så blir det kalkun å pakkeleken (Y)

Jeg var igjen på sneteret igår, eller egentlig bare  gjorde en del ærrender, så kikket jeg litt på kamerautstyr siden har bursdag om 6 dager til :DD (6.januar) så ønsker jeg meg nokså mye kamerautstyr, ehh, jeg fant ei linse til 1649,- ca. på elkjøp, å jeg suglet jo etter å få den , å det gjorde jeg.. siden vi kunne få den på halv pris igår så kom den på 800 :o sykt for den store linsen å det er 70-300 mm. men det ble litt av bursdags gaven da.. 
Da jeg hadde fått den ble jeg i skikkelig sånn gira på mer ting, så vi var også på lefdal der fant jeg både blitz og kameraveske, så holdt mamma av en sånn blitz til idag? eller ut uken? hvertfall så for jeg den av noen i bursdags gave, å kameravesken fikk jeg av broren min å kjæresten så Takk til pappa,mamma,thomas & monica ♥
Jeg kan legge ut bilder av linsen og vesken,  
Kjøpte også et par nye sko, vintersko så kan legge ut et bilde av de å:


skoene er fra skopunkten og kostet 249.-
kameraveske kostet 499,-
linsen kostet 800,-
Q; hva syntes du? hva skal du ikveld? gleder du deg?

-Stine  


Heiihoo

Heii!

Nå er jeg just kommer hjem fra en sånn stor butikk som heter carrifor. Det er egentlig en stor matbutikk, men de har klær, sminke, godteriii,sko, spill og masse annet. Kjempe gøy og se rundt i den. Ellers har vi ikke gjort så mye idag, siden det går jo noen timer der og jeg er jo så flink at jeg sitter oppe til halv 6 på morraen og sover til ett to tiden på dagen..heh

Har ikke mye å blogge om , så legger bare inn noen bilder fra igår når vi var å bowla og spiste på en sånn resturang.
-Linn♥


lite å shoppe

Hei, siden jeg hadde vært flink å spare en del penger tenkte jeg at jeg skulle shoppe skikkelig på salget å tok turen til sørlandssenteret.. jeg hadde 750kr ca. begynte på Skopunkten, letet etter noen vintersko.. jeg fant ingen der, så gikk videre på h&m og bikbok og slikt, fant en genser på salg, en sånn gammel rosa tynn genser, som er luftig å god, jeg har en i hvit å jeg elsker den!  Det var 50% på hele gina tricot å hadde sett en del der som jeg kunne tenkt meg, MEN! der studde det av folk å det var skikkelig utpelt, alt det fine var ikke der.. ! regnet kanskje med at det var litt lite utvalg egenltig.. men årrh! ville virkelig shoppe idag å alt jeg kom ut med var en stakkars genser på tilbud. jaja, har jo en del penger igjen da. Nå skal jeg bestille fjernutløser å spise middag, så vi blogges! ( Y )

 
i hvit.

 

Q: hva syntes du?  ( Y )
-Stine 

 

 


Hot or not?

Heii!

Tenkte å ta en liten "hot or not" , siden kom ikke på så mye å blogge om! Såå..."ting fra bikbok" , vil jeg bare kalle det...

-Hva synes du om bikbok klær?

-Hot or not?

 

-Linn♥


God Morgen!

Hey, Hey da var det 28. desember som stod for tur.
Det PØS regner, blåser å er helt ufyselig ute.. Blir skikkelig kald når jeg kikker ut,.
så senere skal jeg ta sol med christina, for å finne varmen  å sikkert i sentrum å kikke litt, har klart å spare nesten 700 kr på kun denne måneden. PROUD! ( Y )
Men må fortsette å spare de, skal ha sånn derre fjernkontroll til kameraet mitt, som må bestilles og koster sånn ca. 700-800 kr og hvis jeg klarer å spare mer skal jeg kjøpe ny kamera veske som er litt større,men den koster også sånn ca. 600-700 kr -.- ÅÅÅ, hvorfor må alt være så dyrt?? Anyway, jeg skal klare å få begge tingene nå som det er SALG!! wihuu! Men nå begynner magen min å romleee, må få tak i noe mat! Så vi blogges, ( Y ) Loveu!'

BTW: Vi leter forsatt etter nytt design!, header å slikt kommer når Linn kommer hjem fra spania.
men vi trenger forslag til fine design, HELP US!!
 

Q: hva syntes du vi skal ha mer av på bloggen? video? flere bilder? mote? (Y)
-Stine  

      

 


Wii

Heii!

Nå er jeg just kommet hjem fra et sånt kjøpesenter her i Spania, Kjempe stort å mange butikker! Loveit! Men idag har jeg egentlig kun vært der, å ellers ikke mye. Kjøpte en tynn hvit genser, en rosa tynn genser, en strikke genser, å et par øredobber og et smykke. Fornøyd med hva jeg kjøpte hvertfall :)Husker ikke hva noe kostet, eller hvor de ble kjøpt....

-Linn♥

 

 

 Yeah, great!

Heisann, da har jeg vært så flink  å skadet armen/hånda.. så idag gikk turen til Sykehuset! hvor jeg ventet 2 timer for å komme inn til legen. Da jeg først kom inn til legen skjønte jeg ingenting av det han sa siden han var DANSK! (forstår lite dansk) Hvertfall så ser hånden helt skjev ut å er hoven, blå og ikke minst VOND! Jeg hadde egenltig bare sittet å strekt på hånda/armen da det sa ``pang`` jeg fikk akutt vondt osv. Legen hviste ikke hva han kunne gjøre eller fant ikke ut av noe, jeg tok røgnten  men ingen brudd... så det for ta den tid det trenger til jeg får en time hos en annen lege sa de bare å jeg ble sendt hjem igjen.NOE SOM ER UTROLIG IRRITERENDE! kan jo ikke bare gå sånn som jeg gjør nå! eneste jeg gjør er å sove (pga.Smerte) å tar smertestillende. Det er UFATTELIG DÅRLIG at de ikke har tid til å se på noe som er akutt med engang, vi får bare vente å se.. bla,bla,bla.. osv.osv. BLIR SÅ SINNSYKT IRRITERT! alt tar så lang tid på det sykehuset! tok meg flere måneder å bli frisk i ei brekt tå, skulle tatt uker men pga feil behandling ble det mnd. OK, nok om det, nå sitter jeg å skyper med Linn & Linn Camilla <3 så går dagen videre til å sove/chille/slappe av eller hva du vil kalle det.. 

 

sjekk hånda/armen til høyre. 
du ser det ikke så lett på bildet men mest på lillefinger,ringefinger og ``fingeren i midten`` .

Vi leter etter nytt design btw, noen forslag? 
-StineElise

 


Dagens Outfit !

Se d, da er vi jo tilbake å tenkte å legge ut et outfit, det har vært jul og jeg har kost meg masse med god mat, familie og venner, ikke minst fine gaver. Lille julaften hadde vi besøk, julaften var vi også hjemme med besøk av besteforeldrer, og 1. juledag var jeg hos bestemor, idag var vi på sånn årlig familietreff . 
Været er forresten ikke på topp... ingen snø,  bare storm og regn! 

Jeg legger ut outfit bilde for idag :  


tynn genser/gina tricot-bukse/gina tricot-pelsvest/vet ikke,- sko/wedges fra skopunkten <3  accessories/only,h&m
Husker ikke prisene...

 

Her er gavene jeg fikk:

 

Pluss hama kamerastativ. ♥Q: Hvordan har din jul vært?  
- StineElise 


Strandpromenaden

Heii, Stine skulle egentlig blogge tidligere som hun sa, men tydeligvis ikkee...Så da blogger jeg litt nå!

Idag sov jeg egentlig nokså lenge.Så jeg våknet nesten omtrent rett til frokost, som var masse god julemat. Nam, elsker julefrokoster.  Så senere gikk vi til strandpromenaden i Torrvieja. Og sefølgelig klarte jeg å glemme kameraet, så blir ikke noe bilder derfra idag. Der gikk vi egentlig bare rundt å så på ting, og boder som var der. Og jeg er jo blond i håret og har blåe øyner så , alle de selgerene som gikk rundt å selgte sånn solbriller å klokker skulle jo abbsolutt ta på håret mitt osv. Sykt irriterende å ekkelt.. Men nå sitter jeg å venter på at tante å onkel skal komme hjem , siden de henter nemmelig fetteren min , Kim Andre! Kommer til å bli koselig! Så nå er vi fult hus her, tror vi er 7 stk elns.

Men da snakkes vi!Spania♥

-Linn

 

 


Da var vi tilbake!

Jepp,  vi er tilbake! Vet ikke helt hvordan dette kommer til å gå .. men vi prøver oss igjen hvertfall!

 

Hei, Akkurat nå så sitter jeg i Spania! Jeg har nemmelig feiret julen her nede, siden Tanta mi bor her. Vi , altså meg, mamma og Tina + fetteren min Sondre kom ned på fredagen og blir her til 3 januar elns. Deilig å komme vekk fra dritt været hjemme, hørte forresten at det kommer to sånn stormer hjemme i Norge nå som vi er vekke? Hoho, måtte le litt når jeg hørte det.. Men alikavell så er det nokså kaldt her nede og. 19 grader , er det som regel disse dagene. Men beder en hjemme! Så idag har jeg egentlig ikke gjort noe spessielt, bare slappet av og kost meg her hjemme hos Tante. Men sånn skal jo første juledag være eller? Ellers ikke mye å fortelle, meg å Stine skal prøve og blogge så mye vi kan og håper dere kommer til å lese bloggen vår igjen!

Slenger likså godt tidenes deiligste bilde av meg å Stine , orker ikke legge inn bildene fra igår. De kommer nok senere!Yeah, tatt igår liksom.. Bustensskjold på huet, beggeto!

 

-Linn ♥

 

 

 

 

 


hits